skip to Main Content

le Club

2 voorzijde Le Club Durbuy

Vakantiehuis Le Club ligt aan de ingang van golfbaan Five Nations in Durbuy. Dit huis biedt plaats voor 7 personen en heeft 4 slaapkamers, 2 badkamers, keuken en woonkamer. Vanuit de hottup met whirlpool en sauna op het mooie terras geniet u van de omliggende rust in de natuur. In de tuin, voorzien van hekwerk tot 1,80 meter, staan tevens een gas-bbq en een Ofyr-bbq. Dit huis is in 2023 gebouwd.

au Golf

Au Golf

Vakantiehuis Au Golf is direct gelegen aan de ingang van golfbaan Five Nations in Durbuy en biedt voor 12 personen (9) plaats. Er zijn 5 slaapkamers, 3 badkamers (waarvan telkens 1 op de begane grond) en een zeer ruime keuken en woonkamer. Buiten geniet u op een groot terras van de sauna, hottub met whirlpool, gas-bbq, Ofyr-bbq en een grote tuin (1,80 meter omheind). Dit huis is in 2023 gebouwd.

la Couronne

1 Durbuy Barvaux vakantiehuis huren

Vakantiehuis La Couronne biedt ruimte voor 9 personen (9) en ligt in het bosreike gebied onder golfbaan Five Nations in Durbuy. Deze beschikt over 4 slaapkamers, 3 badkamers, ruime keuken en woonkamer, en een sauna en is in 2019 gebouwd. Op het grote terras kunt u vanuit de hottub genieten van de omringende natuur, de gas-bbq en de Ofyr-bbq. De tuin is voorzien van hekwerk tot 1,80 meter.

Back To Top
nl_NLNederlands